KRSTN lanceert online marketing startup VLINC

Samenwerking met Fries internetbureau moet leiden tot 25 FTE in Wijchen

Wijchen - Google AdWords specialist KRSTN is een samenwerking gestart met het Friese internetbureau STERC. De dienstverlening zal volledig gericht zijn op online marketing campagnes. Onder de naam VLINC zal men vanuit Wijchen de vleugels uitslaan naar de rest van Nederland.

Kristiaan Kremer zal het gezicht zijn van VLINC. Hij is een autoriteit met betrekking tot Google AdWords. “Voor het realiseren van de groeiambitie van KRSTN was ik al langere tijd op zoek naar een geschikte samenwerkingspartner, in STERC heb ik de ideale partij gevonden”, vertelt Kremer. “Zowel qua bedrijfscultuur, kernwaarden als gewenste opdrachtgevers hebben we erg veel overeenkomsten.”

Waar STERC zich gespecialiseerd heeft als een club ‘denkers’ en ‘bouwers’, ligt de uitbreiding naar een team met regisseurs van online marketing campagnes voor de hand aldus partner en senior strateeg Hendrik Jan Hofstede. “Het eigen Sterce Model gaat uit van drie stappen, namelijk het bepalen, vertalen én behalen van de online marketing mix. Met name die laatste stap kunnen we vanuit VLINC echt handen en voeten gaan geven.”

Sterc-KRSTN

Kristiaan Kremer en Hendrik Jan Hofstede in het kantoor van VLINC te Wijchen

KRSTN en STERC hebben elkaar gevonden in de internationale MODX community, het open source Content Management Systeem waarmee beide partijen al sinds jaar en dag werken. STERC heeft websites gerealiseerd voor onder andere Hooghoudt, A.Hak, DeWit, Stertil Koni, Afterpay en VVV Ameland. Voor KRSTN, met klanten als Keukenhof, Easy2Rent en Vobra, lag de focus steeds meer op online marketing campagnes.

Het DNA van KRSTN zal zeker terugkomen in VLINC. Op de website www.vlinc.nl staat uitgebreide informatie over de dienstverlening op het gebied van ondermeer search, social en e-mailmarketing. Alles op een zeer transparante manier en zonder het uurtje-factuurtje model dat veel vergelijkbare bureaus hanteren. Deze aanpak zal binnen drie jaar moeten leiden tot een werkgelegenheid van 25 FTE.

BEZOEK DE NIEUWE WEBSITE